SMP Parts

Under första kvartalet 2021 kommer Patrik Lindqvist tillträda som ny vd och koncernchef för SMP Parts. 

 

Foto: SMP Parts

Patrik kommer närmast från en tjänst som chef för Retail Emea på Dometic, och har tidigare även varit vd för ett av Dometics dotterbolag i Tyskland. Han har tidigare även arbetat med affärsutveckling på Sandvik Materials Technology. Patrik har en Masterexamen från Linköpings Tekniska Högskola och har även studerat Executive Management programmet på Handelshögskolan i Stockholm.

– Jag känner mig otroligt laddad och glad inför att tillsammans med företagets medarbetare fortsätta på den inslagna vägen med internationell tillväxt och nya innovativa produkter som vår FOC-serie. Att leverera hög och jämn kvalitet i tid och att ständigt vara nära våra kunder som deras främsta rådgivare är vår högsta prioritet, säger Patrik Lindqvist i ett pressmeddelande. 

– Det är mycket glädjande att Patrik Lindqvist valt att komma till oss på SMP Parts. Han har erfarenhet från ett mycket framgångsrikt börsnoterat företag där han skapat lönsam tillväxt genom att ligga nära kunden. Detta kommer att vara till stor nytta för SMP Parts och våra kunder, säger styrelseordförande Finn Jonsson. 

Entreprenadaktuellt

 

Artikeln publicerades måndag den 21 december 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste