JOAB lanserar nytt fastflak

Nu lanserar JOAB ett nytt fastflak för kranar upp till 70 tonmeter. Flaken har ny design och är bland annat varmgalvaniserade för bästa korrosionsbeständighet och lång livslängd. 

 

Det nya fastflaket från JOAB är tillverkat för kranar upp till 70 tonmeter. Foto: JOAB 


– Det fina mottagandet av de mindre fasta flaken och efterfrågan på större flak har gjort att vi nu tar detta steg och lanserar Medium flaket, säger Peter Olsson, vd på JOAB, i ett pressmeddelande. 

Flaken är lågbyggda och har en låg egen vikt, viket enligt JOAB är fördelaktigt ur både ekonomisk- och miljö­synpunkt. För säkrare arbete finns goda lastsurrningsmöjligheter, och flaken är i standardutförandet utrustade med cirka 120 lastsäkringspunkter. Detta gör att flaken uppfyller bland annat Europanormen EN12640. Flaket går även att få med bland annat hydrauliskt utskjut bak samt med containerfästen.  

Tack vare att JOAB bedriver både utveckling och produktion kan man enligt företaget erbjuda kunderna korta bygg­tider och kostnadseffektiva lösningar.

– Den breda erfarenhet och kompetens som finns inom företaget tillsammans med de långsiktiga kundrelationer man skapat genom åren så känns den fortsatta utvecklingen av JOAB:s fastflakssegment naturligt, säger Emil Sahlberg, produktansvarig på fastflak inom JOAB.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 29 december 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste