Drygt 10 000 besökte Entreprenad Live

I går stängdes portarna till den andra upplagan av Entreprenad Live i Göteborg. Det var ett kompaktare och mer lättöverskådligt mässområde som väntade besökare och utställare. Med facit i hand blev det en riktigt lyckad avslutning på mäss-året 2016.

Entreprenad Live i Göteborg besöktes av drygt 10 000 personer under tre dagar. Både utställare och besökare var nöjda med mässan och det uppges dessutom ha gjorts många affärer på plats. Foto: Ann-Louise Larsson

Entreprenad Lives koncept är att växelvis arrangera mässor i storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm. I år var det Göteborgs tur och Stora holms trafikövningsplats, där det hänt mycket med området sedan sist.

– Vi har jobbat mycket med utformningen, det ska vara enkelt att hitta och ta sig fram, säger Hans-Erik Kristensson, projektledare för Entreprenad-Live.

Omkring 200 utställande företag fanns representerade på mässan och under de tre mässdagarna bjöds det på härlig sensommarvärme som fick både utställare och besökare att njuta lite extra av årets sista entreprenadmässa i Sverige.

– Torsdagen var mindre bra, men både fredagen och lördagen var bra dagar för oss. Vi har haft många besökare i montern och det har framförallt varit rätt besökare, berättar Peter Augustsson, säljare i västsverige på Peters lastmaskiner.

Även Anker Lemvig, Scantruck, summerar tre bra mässdagar.

– En bra mässa, vi fick sälja en maskin redan första dagen till en helt ny kund som vi aldrig varit i kontakt med tidigare, berättar han.

Totalt besöktes Entreprenad Live av 10 193 under tre dagar. Nästa Entreprenad Live-mässa hålls sista helgen i augusti nästa år vid Arlanda flygplats i Stockholm.

– Det är möjligt att vi hoppar över Skåne ett år och är tillbaka i Göteborg redan 2018, på grund av den stora byggboomen i västsverige. Men nu skiftar vi fokus till Stockholm nästa år och allt vad det innebär, fortsätter Hans-Erik Kristensson.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades söndag den 11 september 2016

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste