Entreprenad-Expo ställer in höstens mässa

Två entreprenadmässor i Skåne med en veckas mellanrum var vad som stod på agendan den här hösten. Nu meddelar arrangören bakom Entreprenad-Expo att man kastar in handduken och hoppas isället kunna stötta Entreprenad Live till att bli hela Skånes stora maskinfest.

"Två mässor för entreprenadmaskiner i Skåne i höst med en veckas mellanrum gynnar ingen, varken arrangörer, utställare eller besökare", skriver Entreprenad-Expos arrangörer idag på mässans hemsida och meddelar att man nu "valt att ta sitt ansvar och ställer in årets evenemang". Istället kommer man att fullt ut bidra till att höstens Entreprenad Live på Ring Knutstorp utvecklas till en maskinfest värd namnet för södra Sverige.

– Förra året lyssnade vi på marknaden som ansåg att det blivit för många mässor och valde att ställa in. I år tar vi ett steg till och väljer att stötta Entreprenad Live för att kunna medverka till en gemensam mötesplats i södra Sverige där entreprenörer och leverantörer kan mötas, utbyta erfarenheter och inte minst ta del av branschens breda utbud av produktnyheter och tjänster, säger Anders Arehag, mångårig och rutinerad projektledare för Entreprenadexpo, i en kommentar på hemsidan.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 06 februari 2017

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste