använd ej" /> Klätterservice årets företagare i Höganäs - Entreprenadaktuellt

Klätterservice årets företagare i Höganäs

Nyligen besökte Entreprenadaktuellt Klätterservice, som renoverade betongen på Kaknästornet i Stockholm. Företaget har nu utsetts till "Årets företagare" i Höganäs.

Reparbetare från Klätterservice reparerade för en tid sedan fasaden på Kaknästornet i Stockholm. Företaget har nu utsetts till "Årets företagare" i Höganäs.

– För oss är detta en mycket hedrande utmärkelse, säger Anton Torsholm, vd på Klätterservice. Det var i Mölle företaget grundades för 10 år sedan och att få ett erkännande på hemmaplan är riktigt kul. Vi är ett grymt bra team på Klätterservice och det är tack vare alla fantastiska kollegor som företaget har uppnått detta.

Priset delas ut av organisationen Företagarna till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och fungerar som en förebild för andra företagare. Den lokala utmärkelsen leder vidare till en regional uttagning som i sin tur kan leda till en uttagning på nationell nivå.

Klätterservice AB är en leverantör av hantverkstjänster utförda via reparbete och utbildningar i enlighet med SPRAT, Society of Professional Rope Access Technicians. Företagets fyra  affärsområden är infrastruktur & industri, bygg & fastighet, innovation och utbildning. Klätterservice har sitt säte i Höganäs och har 25 anställda som utgår ifrån Malmö, Stockholm och Östersund.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades söndag den 05 mars 2017

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste