använd ej" /> Götene Ufo köper upp Eslövsskopan - Entreprenadaktuellt

Götene Ufo köper upp Eslövsskopan

Götene Ufo AB har köpt upp varumärket Eslövsskopan från Pon Equipment. Köpet omfattar ritningar, varumärke och produktionsrättigheterna.

Götene Ufo AB har köpt rättigheter, ritningar och varumärket till Eslövsskopan. Skopan kommer redan under våren att börja tillverkas i Götene.

Eslövsskopan är, enligt Götene Ufo AB:s vd Sven Lans, känd för sina robusta skopor med hög kvalité. Designad för att maskinen och redskapet skall få optimala vinklar och köregenskaper, vilket innebär stora besparingar både vad gäller tid och bränsleförbrukning enligt Sven Lans.

– Vi är väldigt glada över att Pon Equipment AB valde att sälja Eslövskopan till oss, fortsätter Sven Lans.

Planen är nu att Götene Ufo AB redan under vår/sommar skall komma igång med att marknadsföra Eslövskopan, som från och med nu kommer att tillverkas i fabriken i Götene.
– I produktionsanläggningen i Götene finns kapacitet och rätt kunskap för att vi skall kunna fortsätta att tillverka och vidareutveckla Eslövskopan, säger Sven Lans.


De senaste åren har varit en stor framgång för Götene Ufo AB. Bolaget har tagit stora marknadsandelar och på bara några år har tillverkningen nästan fördubblats i Götene. Stora investering i maskiner och nyanställningar har gjorts för att hinna med att växa i den höga takten.

– Att få lägga till en så spännande produkt som Eslövskopan i vårt sortiment som ett komplement till vår redan välrenommerade serie skopor, är fantastiskt kul och någon vi ser mycket fram emot, säger Sven Lans.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 20 april 2017

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste