använd ej" /> Rosa skopor drog in 15 000 till Cancerfonden - Entreprenadaktuellt

Rosa skopor drog in 15 000 till Cancerfonden

Under oktober månad sålde Götene Ufo AB rosa skopor och redskap till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Nu summerar företagets vd Sven Lans kampanjen.

Totalt 15 rosa skopor och redskap levererades under oktober av Götene Ufo AB och Cancerfonden får nu ett bidrag på totalt 15 000 kronor.

 

Hur många skopor och redskap målade ni rosa?

– Totalt blev det 15 stycken och det är jag väldigt nöjd med. De flesta är skopor men även någon asfaltsskärare har det blivit.

Hur mycket pengar kommer att skänkas till Cancerfonden?

– Tillsammans med våra kunder drog vi in 6 750 på skopkampanjen under oktober, men det tycker jag är lite för lite så jag har bestämt att vi på Götene Ufo AB kommer att skjuta till en summa pengar så totalt ger vi 15 000 kronor till Cancerfonden.

Vilken respons har ni fått?

– Väldigt stor, redan dagen efter att vi lagt upp den första bilden på vår Facebook-sida hade vi fått över 1800 likes och sedan dess har det fått otroligt stor spridning. Väldigt många har uppskattat det vi gjort och vi är så klart väldigt stolta över att kunna vara med och bidra till ett väldigt viktigt ändamål.

Om man är sugen på en rosa skopa, går det fortfarande att köpa en sådan?

– Ja, det kan vi helt säkert lösa när som helst under året och självklart kommer man även då att vara med och bidra till Cancerfonden. Och det är inte helt otänkbart att vi kommer köra samma kampanj även nästa år med tanke på det stora gensvar vi fick i år.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

 

Artikeln publicerades måndag den 06 november 2017

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste