Klaravik startar nytt affärsområde

Nätauktionsföretaget Klaravik gör en nu satsning på affärsområdet "Obestånd", för att effektivt kunna stödja banker, finansbolag och konkursförvaltare under hela avyttringsprocessen. 

Nätauktionsbolaget Klaravik satsar nu på affärsområdet Obestånd.

Nätauktionsbolaget Klaravik har vuxit snabbt sedan bolaget startades för fem år sedan och har idag en stark avyttringskanal för verksamhetsmaskiner med täckning över hela landet.

–  Nu känns det som rätt tid för oss att göra en mer fokuserad satsning på konkurser och obestånd då allt fler aktörer börjar inse att en högkonjunktur inte kan vara för evigt. Eftersom vi täcker hela Sverige, har en väldigt stark avyttringskanal och stor kompetens i frågan så har vi under en längre tid fått förfrågningar inom området, säger Joachim Ågren, affärsutvecklare och ansvarig för Obestånd på Klaravik. Han är en av tre nyanställda inom det nya affärsområdet hos Klaravik.

Joachim Ågren kommer närmast från KVD Kvarndammen där han bland annat var chef för Obestånd samt vd för dotterbolaget KVD Heavy Equipment. Joachim har nu tagit med sig Niklas Antonsson och Ola Tjernström som är av Sveriges Handelskamrar förordnade värderingsmän. Tillsammans har de nästan 40 års erfarenhet av obestånd, konkurshantering och värdering.Tjänsten Obestånd består av Obestånd och Återtag och omfattar hela processen från undersökning och värdering till försäljning och bortförsel och eventuell lagring av objekten.

 –  Det är en fantastisk kompetens som vi fått med Joachim, Niklas och Ola. Vår ambition nu är att leverera den bästa tjänsten inom Obestånd i Sverige. Vi ska kunna erbjuda ett rikstäckande och även nordiskt erbjudande och inte minst ämnar vi leverera den bästa kvaliteten, vilket vi har alla förutsättningar för, säger Christian Lenander, vd och medgrundare till Klaravik.

 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

Artikeln publicerades tisdag den 19 december 2017

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste