Mählers breddar inom vägunderhåll

Mählers och Rasco tecknade i februari ett distributionsavtal för Sverige och Norge.

Mählers har tecknat ett distributionsavtal med Rasco för att komplettera sitt sortiment inom vägunderhåll. Foto: Rasco

– På senare år har vi fått allt fler frågor om produkter som vi inte har i vårt eget sortiment. Avtalet med Rasco innebär att vi nu är en komplett totalleverantör för såväl vinter- som sommarunderhåll, säger Roar When, sälj och marknadschef på Mählers.

Han känner sig trygg med tillförlitligheten hos Rascos produkter.

– Vi var redan bekanta med några av Rascos produkter sedan tidigare och vi känner ingen tvekan när det kommer till deras kvalitet. Efter några intervjuer med kunder som använder Rascos produkter idag, och med nyckelpersoner på Rasco, är vi övertygade om att detta var något vi ville komplettera vårt produktsortiment med, säger Roar Wehn.

Rasco erbjuder produkter för underhåll av vägar året om. I sortimentet ingår allt från spridare till olika typer av snöplogar, kantslåttrar, borstar och vägtvättar, som alla kommer att vara tillgängliga i Mählers distributionsnät.

Ivan Franičević, vd för Rasco, understryker vikten av avtalet.

 – Rasco började för 28 år sedan som ett litet företag med bara två anställda. Idag kan vi med stolthet säga att vår kunskap, erfarenhet och strävan har lett till ett distributionsavtal med en av de ledande tillverkarna av snöplogar i Norden. Genom sin närvaro på över 30 marknader världen över vet Rasco att valet av rätt distributör är nyckeln till framgång. Vi är övertygade om att vårt partnerskap med Mählers kommer att ge kunderna oöverträffat mervärde, säger han.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 05 mars 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste