Lotus etablerar sig i norr

Lotus Maskin & Transport etablerar sig i norra Sverige och har som målsättning att innan året är slut tagit marknadsandelar inom rivning och håltagning.

Lotus Maskin & Transport etablerar en filial i Piteå och vill växa på den norrländska rivningsmarknaden. Foto: Lotus Transport & Maskin

Efter en noggrann analys av rivningsmarknaden i norra Sverige har Lotus Maskin & Transport valt att satsa på att etablera en filial i Piteå. Avdelningschef för den nya filialen blir Daniel Pettersson, som är ett välkänt namn i norra Sverige med kunskap inom såväl tung rivning, industririvning och håltagning. Sju yrkesarbetare inom håltagning, rivning och maskinkörning har också anställts till verksamheten.

– För att kunna fortsätta växa i den utsträckning som vi vill så är detta ytterligare ett steg i rätt riktning för att bli rikstäckande och efter att ha haft flera möten med Daniel så känns det rätt.
Att komma som företag utifrån är svårt på denna marknad så med lokalkännedom och en ordentlig satsning tillsammans med våra resurser och kunskap så kommer vi att lyckas, uppger John Segerlund, vd för Lotus Maskin & Transport AB i ett inlägg på företagets facebook-sida.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 12 mars 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Relaterat

Senaste