Svenska Maskinmässan: Steelwrist inviger sina nya lokaler i samband med mässan

Steelwrist satsar stort på Svenska Maskinmässan med sin största monter någonsin. 
Dessutom inviger man den nya fabriken i Rosersberg kvällen innan mässan drar igång.  

 

Den 30 maj inviger Steelwrist sin nya anläggning i Rosersberg och satsar samtidigt stort på Svenska maskinmässan med sin största monter någonsin. 


I april förra året lanserade Steelwrist en serie automatiska snabbfästen med oljekopplingar. Under förra året släpptes storlekarna SQ60 och SQ70. Lagom till Svenska Maskinmässan tar man sig an nästa storlek och lanserar SQ80. 

– I och med det ger vi oss även in i ett helt nytt segment för oss - rivning. Rivarna behöver växla redskap ofta och de har även flödeskrävande redskap. Där ser vi att vi med SQ80 kan matcha deras behov väldigt bra, säger Stefan Stockhaus, som är vd på Steelwrist.  

Förutom snabbfästet lanseras också en adapterplatta i samma storlek. Denna kund_anpassas individuellt efter vilket redskap som den ska användas tillsammans med. 

– På mässan kommer vi att ha en SQ80-utrustad maskin som vi kör demo med i montern, som är utrustad med flera olika rivningsredskap, fortsätter Stefan Stockhaus. 

Steelwrist ger sig in i rivnings­segmentet och visar de första produkterna på Svenska Maskinmässan, berättar företagets vd Stefan  Stockhaus. 

Steelwrist har i år en monter på hela 1 000 kvadratmeter, den största som redskapstillverkaren någonsin haft, och där kommer en stor mängd produkter att få plats. 

– Vi vill visa upp så mycket av vår produktportfölj som möjligt, säger Stefan Stockhaus. 

Steelwrist kommer även att i samband med Svenska maskinmässan inviga sin nya fabrik i Rosersberg. Invigningen sker på kvällen den 30 maj, dagen innan mässan öppnar. Stora delar av företagets verksamhet kommer då att ha flyttat över till de nya lokalerna, där produktionskapaciteten tredubblas. 

– Vi kommer att arbeta parallellt i både Sollentuna och Rosersberg under hela året. Måleriet kommer exempelvis inte att ha flyttats till invigningen, berättar Stefan Stockhaus. 

 

Ann-Louise Larsson
Entreprenadaktuellt

 

Artikeln publicerades tisdag den 15 maj 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste