Succé igen på Solvalla

Årets upplaga av Svenska Maskinmässan på Solvalla i slutet av förra veckan blev återigen en succé. Totalt besöktes mässan av 12 775 besökare under tre dagar och lovorden har strömmat in både från utställare och besökare. 

Årest upplaga av Svenska Maskinmässan blev återigen en succé med 115 utställare och 12 775 besökare. Foto: Ann-Louise Larsson

- Vi är väldigt nöjda som arrangörer av mässan. Det har redan kommit in en mängd med positiva kommentarer från både utställare och besökare. Vi har många utställare som redan nu har hört av sig och vill säkra sin plats till mässan 2020, trots att det ännu inte finns något formellt beslut om en fortsättning för mässan eller vem som ska göra den, säger Gabriel Börjesson, på Svenska Mässan, affärsansvarig för Svenska Maskinmässan. 

115 utställare rymdes på travbanan, störst montrar hade Swecon och Pon med vardera 3 000 kvadratmeter, vilket var 1 000 kvadratmeter mindre än förra gången - en överenskommelse man gjort för att kunna få in fler utställare på den begränsade ytan. 

- Allt har fungerat som vi hade hoppats på, flödena vid entré och restauranger har varit bra, likaså har in- och utflyttning på området gått väldigt bra och demoområde, som var en nyhet för året, blev väldigt uppskattad och välbesökt, summerar Gabriel Börjesson. 

Den 12 juni har Maskinleverantörerna årsmöte och ska då diskutera Svenska Maskinmässan och hur man tänker om en återkomst 2020. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 05 juni 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste