Infraservice Group vinner upphandlingar värda 82 miljoner

Nässjöföretaget Infraservice Group har vunnit två prestigeuppdrag för Trafikverket. Uppdragen är värda 82 miljoner kronor.

- Det innebär att vi omedelbart behöver rekrytera ett tiotal medarbetare. Främst arbetsledare samt ban-, signal, och eltekniker, säger vd Joachim Ytterstene.

Infraservice Groups styrelse; Gunnar Hjertquist, ordförande Johan Frilund, Göte Johansson, koncernchef Joakim Stenqvist samt VD Joachim Ytterstene. Foto: Infraservice Group

Snabbväxande Supergasellföretaget Infraservice Group, som Entreprenadaktuellt skrivit om vid flera tillfällen, är specialiserade på projekt och entreprenaduppdrag för järnvägen. Verksamheten omfattar även tunga järnvägsmaskinermed tillhörande tjänster samt personaluthyrning inom relaterade kompetensområden.

De två uppdragen för Trafikverket avser anslutning till Hässleholms depå samt växelbyte Mosselund och Hästveda. Arbetena inleds i höst och kommer att slutföras under nästa år. Det sammanlagda upphandlingsvärdet är 82 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada över att ha Trafikverket som direktkund. Vi har sedan tidigare genomfört ett projekt tillsammans och får nu möjligheten till ett fortsatt långsiktigt samarbete, säger Joachim Ytterstene. 

– Det här är två uppdrag som ligger helt i linje med vår profil. Det faktum att vi har både kompetens och maskiner inhouse ger stora fördelar vad gäller kvalitet och utförande, fortsätter han. 

Affären innebär att Infraservice Group kommer att rekrytera ett tiotal nya medarbetare, främst arbetsledare samt ban-, signal-, och eltekniker.

– Vi rekryterar från hela Sverige. Men det är förstås en stor fördel att vi driver verksamheten i Nässjö, som har en unik kompetensbas inom området. 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 07 juni 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste