Moba ingår nytt samarbete på den svenska marknaden

Moba Sweden AB har ingått ett avtal med Maskinsystem/Sats Tech AB, vilket gör det möjligt med ett samarbete gällande återförsäljare. Detta startas upp under innevarande år. 

 

 

Moba har varit verksamma inom maskinstyrning sedan 1972 och finns representerade i Sverige sedan 2016, då man köpte upp Novatron. Nu ser man en stark tillväxt på den svenska marknaden, bland annat genom det nya samarbetet som ingåtts med Maskinsystem/ Sats Tech AB. Samarbetet kommer att ge båa parter ett större produktutbud samt förstärkning inom service/montage och resurser/produkter.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder flera attraktiva tjänster och produkter inom maskinstyrning och tar ännu ett steg mot att ta över den svenska marknaden. Det finns plats för fler smarta maskinsystem i Sverige och vi är redo att levera, det gör det extra roligt att få göra det tillsammans med Sats Tech AB säger Moba Swedens Operative Manager Patrik Wallgren.

Maskinsystem/Sats Tech AB startades 2011 och har sedan dess etablerat sig som en märkesoberoende service/montagepartner i mellansverige när det gäller maskinstyrning. Kontor samt en verkstad på 800 kvadratmeter finns i Örebro, där man specialiserat sog på tillbyggnad och underhåll av entreprenadmaskiner.

- Maskin System/Sats Tech AB är stolta och glada att numera även kunna erbjuda våra kunder MOBA:s kostnadseffektiva och smarta maskinstyrning. Vi hoppas även att vi med vår stora kompetens kan se till så fler av MOBA:s lösningar för maskinlösningar når den svenska marknaden. Därför är det verkligen kul att samarbeta med en så respektingivande leverantör som Moba, som erbjuder så mycket mer än det vi sett hittills. säger Simon Skinnars, vd på Maskin System/Sats Tech AB. 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 12 juni 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste