Beck Maskin expanderar

Beck Maskin expanderar med en ny anläggning i Stockholmsområdet efter sommaren. Anläggningen ligger i Järfälla och kompletterar det svenska huvudkontoret i Haninge.

Beck Maskin, som bland annat haft stor framgång med Kobelco i Sverige, växer i Stockholm och öppnar en ny anläggning i Järfälla efter sommaren. Foto: Kobelco

– Det är en önskan som funnits längre och nu kände vi att det var dags att ta steget, säger företagets nya vd Pär Björkholm.

Pär Björkholm, vd på Beck Maskin, berättar om expansionen i Stockholmsområdet.  Foto: Beck Maskin


I Järfälla kommer man att starta upp försäljningskontor och uthyrningsdepå samt en servicepunkt varifrån servicemekaniker ska utgå.
– På sikt har vi även möjlighet att öppna egen verkstad om vi skulle vilja, men vi börjar så här. Lokalerna är anpassade för våra behov och klarar även av våra lite större maskiner, fortsätter Pär Björkholm. Fyra personer kommer att arbeta på den nya anläggningen, två flyttar över från Haninge och två nyrekryteras. Bakgrunden till att man öppnar den nya anläggningen är att man på ett bättre sätt vill täcka upp de norra delarna av Stockholm samt Uppsala och delar av Mälardalen.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 29 juni 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste