Uppladdning igång inför höstmässorna

Även om det kan tyckas avlägset att prata om höstmässor redan nu så är det många, både utställare och arrangörer, som är i full gång med uppladdningen inför höstens två stora entreprenadmässor Load up North i Boden och Entreprenad Live i Göteborg.

Load up North i Boden lockade förra året drygt 7 000 besökare under tre dagar. Den 30 augusti - 1 september är det dags igen. Arkivfoto:Ann-Louise Larsson

Load up North på Boden Arena är först ut av höstmässorna och hålls den 30 augusti-1 september.

Bo Sandström, projektledare för Load up North i Boden är i full gång med uppladdningen inför mässan i höst. arkivfoto

– Bokningsmässigt ligger vi ungefär som tidigare år. En nyhet för året är Truck Meet, som har visat sig vara mycket populärt, utbildnings- och rekryteringsdelen återkommer och även den är det stort intresse för att vara med på, säger Bo Sandström, projektledare för Load up North.
Truck Meet-satsningen har även gjort att fler utställare inom transport har tillkommit på mässan, bland andra Mercedes Sverige och MAN.
– Dessutom har vi med oss de flesta av de stora maskinleverantörerna även i år, vilket vi förstås är väldigt glada över, tillägger Bo Sandström.

Peter Eriksson och Hans-Erik Kristensson står bakom Entreprenad Live, som i år hålls i Göteborg på det nya området vid Säve flygplats.

En vecka senare, 6-8 september är det västra Sveriges tur. Då går Entreprenad Live av stapeln, som i år är aktuella med ett nytt område på Säve flygplats.
– Vi har fått väldigt bra respons på det nya området från utställarna. En fördel med att vara på just en tidigare flygplats är att nästan alla utställare kommer att stå på asfalt eller betong. Även parkeringarna är asfalt, så även om det regnar har vi ett område som står pall, säger Hans-Erik Kristensson.
Monterplatserna är slutsålda sedan några månader tillbaka och drygt 200 utställare kommer att delta i mässan.
– Det är fler än vi hade senaste gången i Göteborg, 2016, men något färre än gången innan 2014. Det kommer att finns gott om maskiner på mässan, vi har flertalet av de stora leverantörerna med oss och alla kommer att ha möjlighet att köra demo i anslutning till sin monter, fortsätter Hans-Erik Kristensson.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 02 juli 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste