Delete köper värmländsk industrisanerare

Delete Sweden AB har köpt industrisaneringsföretaget Waterjets verksamhet i Karlstad av European Hydro Demolition AB. Förvärvet är ett led i att stärka närvaron och serviceutbudet i Värmland. 

Delete stärker sin position inom industrisanering i Värmland genom köpet av vattenbilningsföretaget Waterjet. Foto: Delete

– Tillgänglighet och service är a och o i vår bransch. Med fler medarbetare och utrustning i regionen kommer vi närmare våra kunder och kan erbjuda ännu bättre service. Vi blir starkare tillsammans, säger Lars-Gunnar Almryd, vd på Delete i Sverige.

Waterjet arbetar med industriell rengöing och har idag sina kunder främst inom industrisektorn. 2017 omsatte Waterjets verksamhet i Karlstad 22,6 miljoner kronor. 12 anställda övertas nu av Delete. 

– Med köpet får vi ett starkt fäste i Karlstad, en geografiskt viktig placering där vi har många av våra industrikunder. Ökade resurser i området innebär att vi kan erbjuda ytterligare en nivå av service inom industriell rengöring. Waterjet Karlstad är ett välrenommerat företag med professionella medarbetare. Vi är glada att kunna välkomna dem till Delete, säger Lars-Gunnar Almryd vidare. 

– Det här är en bra affär för Waterjet Karlstad. Vi är oerhört glada att vi hittat en köpare som vill fortsätta att arbeta med vidareutveckling och tillväxt i regionen, säger Tomas Åberg, vd och ägare på säljande European Hydro Demolition AB, i ett pressmeddelande. 

 

Entreprenadaktuellt
Tel: 019-760 94 20
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 29 juni 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste