BKT ger sig in på teleskoplastarmarknaden

Den indiska däcktillverkaren BKT ger sig nu in på teleskoplastarmarknaden och erbjuder produkter både för industri- och lantbruksapplikationer.

BKT ger sig in på teleskoplastarmarknaden och presenterar nu ett sortiment för både lantbruk och industriapplikationer. Foto: BKT

BKT ger sig målmedvetet in på teleskoplastarmarknaden med ett sortiment som enligt tillverkaren står för utökad hållbarhet, maximal stabilitet, utmärkt grepp, utomordentlig motståndskraft och hög lastkapacitet. 

I det nya teleskoplastarsortimentet ingår bland annat Multimax MP527, ett mångsidigt radialdäck som erbjuder utmärkt dragförmåga och stabilitet, särskilt under lyft, tack vare ett aggressivt mönster och robust sidovägg och är specialutvecklat för industriapplikationer.

För lantbruk erbjuds bland annat RT 747 AGRO INDUSTRIAL, som utmärks av enastående mångsidighet, enligt tillverkaren. Det är ett industridäck för lantbruk som säkerställer maximal stabilitet och utmärkt grepp tack vare extra stora däckklackar. Det är ett flerfunktionsdäck som kan erbjuda bästa möjliga stöd i många situationer och är nu tillgängligt i två dimensioner 460/70 R 24 och 500/70 R 24.

Ett däck som lämpar sig särskilt väl för kommunala arbeten och underhållsarbeten samt lastningsarbeten är TR 461. Det här däcket har en utomordentligt robust sidovägg som ökar motståndskraften mot skärande underlag och skrapskador, även på extremt hårt underlag. Däcket finns tillgängligt i följande dimensioner: 12.5/80 - 18, 16.9 - 24, 19.5L - 24, 21L - 24 och 16.9 - 28.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 06 augusti 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste