Götene Ufo fortsätter med rosa skopor i oktober

Götene Ufo kommer även under oktober månad i år att leverera rosamålade skopor till de kunder som önskar och samtidigt skänka en slant för varje såld skopa till Rosa Bandet och Cancerfonden.

Även i år kommer Götene Ufo att stödja rosa skopor till fömån för Cancerfonden. Ett av de rosa exemplaren visas just nu på Entreprenad Live i Göteborg. Foto: Ann-Louise Larsson

Oktober månad har under de senaste åren varit en "rosa månad" då Cancerfonden genomför sin "Rosa bandet"-kampanj för att samla in pengar till förmån för forskning om bröstcancer. 

Förra året sålde Götene Ufo rosamålade skopor och skänkte tillsammans med sina kunder 15 000 kronor till Cancerfonden. 

- Eftersom det blev en sådan succé förra året är det självklart för oss att vi kommer köra en likadan kampanj även i år. Målet är så klart att vi ska kunna slå förra årets summa på 15 000 kronor, säger Götene Ufos vd Sven Lans. 

Förra året såldes 15 rosa skopor. Alla kunder som får sin skopa levererad under oktober månad erbjuds att gratis få sin skopa rosafärgad. 

- Faktum är att vi har fått in förfrågningar under hela året på rosa skopor. Det känns väldigt bra att återigen få vara med och bidra till ett gott ändamål tillsammans med våra kunder, säger Sven Lans. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 07 september 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste