Staffare expanderar i Skellefteå

Förra vintern flyttade Staffare in i en nybyggd anläggning i Luleå. Nu är det dags för nästa flytt och den här gången är det Skellefteå som står på tur.

Staffare flyttar till nya lokaler i Skellefteå i december 2018. Här finns möjlighet att växa med en 2000 kvadratmeter stor fullserviceanläggning. Foto: Staffare

Staffare i Skellefteå har under lång tid varit extremt trångbodda i en anläggning på bara 500 kvadratmeter med ungefär lika mycket uppställningsytor att tillgå.

Lars Staffare, vd för Staffare, är väldigt nöjd med anläggningen i Luleå som invigdes i december förra året och glädjs åt att ett år senare få inviga en ny anläggning i Skellefteå. 

– Nu har vi hittat en anläggning som svarar bra mot de krav som vi har för vår verksamhet. Totalt hyr vi in oss i en fastighet på 2 000 kvadratmeter med närmare 6 000-7 000 kvadratmeter uppställningsyta. Här kommer vi att ha möjlighet att växa och ser redan i dagsläget att vi har möjlighet att anställa tre personer, berättar företagets vd Lars Staffare.

I fastigheten har det tidigare varit en mekanisk verkstad. Den stora verkstadsdelen kommer även i fortsättningen att vara verkstad. Den mindre bearbetningsverkstaden håller som bäst på att byggas om till butik och utställningshall med angränsade kontor för säljarna.

– Förhoppningen är att lokalerna ska vara klara att flytta in i till första december, säger Lars Staffare.

– Det här kommer att bli ett riktigt lyft för verksamheten och alla som jobbar i Skellefteå är väldigt taggade på att flytta, tillägger han.

I december förra året invigdes företagets nybyggda anläggning i Luleå och efter snart ett år är Lars Staffare mycket nöjd.

– Det känns fortfarande som att det var helt rätt beslut. Vi är väldigt nöjda med anläggningen så här långt, säger han.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 24 september 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste