Sundahls börjar sälja JCB

Sundahls Maskinaffär blir ny återförsäljare för JCB i Kronoberg, Blekinge, Kalmar och Östergötlands län.
- Vi vill växa och satsa framåt. Att göra det tillsammans med JCB känns väldigt bra, säger försäljningschef Niklas Loven. 

Sundahls Maskinaffär blir ny återförsäljare för JCB i Kronoberg, Blekinge, Kalmar och Östergötland. 

Sundahls Maskinaffär är sedan tidigare generalagent för grävmaskiner från Atlas samt Schaeff, tidigare Terex, på den svenska marknaden. Med JCB breddar man nu sortimentet till sina kunder. 

- VI kommer att erbjuda maskiner från alla tre tillverkarna som vi samarbetar med i dagsläget. JCB har ett väldigt brett sortiment vilket passar oss eftersom vi jobbar både inom entreprenad och lantbruk. Dessutom är det en tillverkare som tydligt vill framåt, vilket passar bra ihop med oss och vår satsning på att sakta men säkert växa i Sverige och där är JCB en av pusselbitarna för att göra det möjligt, säger försäljningschef Niklas Loven. 

Det nya samarbetet med JCB har hållits hemligt tills idag, då man bjudit in till öppet hus på alla sina anläggningar för att visa bland annat den brittiska tillverkarens maskiner. 

- På torsdag, 4 oktober, kommer vi att ha en VIP-dag i Växjö och därefter kommer vi att göra en liten roadshow till övriga orter, fortsätter Niklas Loven. 

Anläggningarna i Växjö, Vetlanda och Karlskrona kommer att erbjuda hela JCB:s sortiment inom både anläggning och lantbruk. I Östergötland kommer man enbart att fokusera på anläggningssortimentet. 

JCB finns nu representerat på 29 orter i Sverige genom sitt återförsäljarnätverk. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 01 oktober 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste