Rototilt inviger nytt nationellt huvudkontor i Frankrike

Rototilt fortsätter att satsa på den franska marknaden. På torsdag invigs ett nytt nationellt huvudkontor i Ayguemorte les Graves utanför Bordeaux.

Per Väppling marknads- och försljnigschef, David Dominguez Frankrike-chef för Rototilt SAS, Daniel Thomas, försäljningsansvarig Frankrike samt Anders Jonsson vd på Rototilt ska inviga det nya nationella huvudkontoret i Frankrike. Foto: Rototilt

– Det är ännu ett strategiskt viktigt steg för oss. Placeringen ger tydliga logistiska fördelar för såväl leveranser som service och support, berättar marknads- och försäljningschef Per Väppling, som tillsammans med företagets vd Anders Jonsson kommer att vara närvarande under invigningen.

– Frankrike är en av våra prioriterade marknader och vi vill sända en tydlig signal till såväl återförsäljare som kunder att Rototilt menar allvar när vi pratar om att vara nära kunden, inte bara närvarande, fortsätter han. 

Rototilt har nu varit närvarande i Frankrike i tre år och summerar dessa som mycket framgångsrika. Allt fler entreprenörer har upptäckt fördelarna med att uppgradera sin grävmaskin med en tiltrotator, något som tidigare – till skillnad från den nordiska marknaden – varit ganska ovanligt.

– Och nu ser vi dessutom hur slutkunden tydligt ser fördelarna med den överlägsna teknik som Rototilt erbjuder. Inte minst vårt styrsystem ICS och RPS positioneringssystem som öppnar helt nya möjligheter till effektivitet och kontroll. Säkerhetslåset SecureLock ger också en mycket tryggare arbetssituation eftersom det eliminerar risken för pendlande eller tappade redskap, berättar Daniel Thomas, Rototilt France.

Nästa år fortsätter expansionen med att Rototilt öppnar möjligheten till renoveringar och uppgraderingar av äldre tiltrotatorer för de franska kunderna. 

– Det är en långsiktig satsning och logiskt eftersom konstruktionen av Rototilts tiltrotatorer erbjuder en betydligt längre livslängd och därmed bättre totalekonomi, avslutar Daniel Thomas.   

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 09 oktober 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste