använd ej" /> Rivningsfirma fortsätter växa i södra Sverige - Entreprenadaktuellt

Rivningsfirma fortsätter växa i södra Sverige

Rivnings- och håltagningsföretaget Miljörivarna har förvärvat AB Lindqvist Sanering och Rivningsfirma i Malmö. Förvärvet är en del i expansionen i södra Sverige. 

Miljörivarna fortsätter expandera i södra Sverige, genom förvärvet av AB Lindqvist Sanering och Rivningsfirma. Foto: Miiljörivarna

– I och med förvärvet stärker vi vår marknadsposition ytterligare och vi är både stolta och glada över den kompetens och de möjligheter förvärvet för med sig. Såväl Lindqvist som Miljörivarna ser en hög efterfrågan av vårt tjänsteutbud och jag ser fram emot fortsatt samarbete med ökad service och tillgänglighet gentemot våra kunder, säger David Bjurestad, regionchef Syd Miljörivarna.

Lindqvist Sanering och Rivningsfirma grundades 1987 och förvärvades av Mats Nilsson 2011. Bolaget har haft en stabil omsättning genom åren och hela tiden utvecklat sitt koncept gentemot marknaden. Bolaget har mångårig specialisterfarenhet av komplicerade rivningar och saneringar inom industri, byggbolag och bruksmiljö. Bolaget har sitt säte i Malmö med cirka 16 anställda och omsätter cirka 18 miljoner kronor.

– Att vi nu går samman med Miljörivarna känns jättebra. Hela gänget kommer att fortsätta arbeta hos Miljörivarna och det skapar nya möjligheter för hela företaget. Marknaden är god och vi satsar nu tillsammans för fortsatt expansion, säger Mats Nilsson, vd på Lindqvist Sanering och Rivningsfirma.

– Allt tyder på en fortsatt god tillväxt, både organiskt och via förvärv. Vår målsättning är att vara den ledande entreprenören när det gäller hållbar och miljöanpassad rivning och sanering på den svenska marknaden, säger Fredrik Eliasson, vd på Miljörivarna.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 16 oktober 2018

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste