Opus godkända för maskinbesiktningar

Opus Bilprovning har blivit godkända att utföra besiktningar av grävmaskiner, lastmaskiner, grävlastare, teleskoptruckar och kranar. 

Opus Bilprovning har blivit godkända för att genomföra maskinbesiktningar av bland annat grävmaskiner. Arkivfoto: Ann-Louise Larsson

Opus har sedan tidigare ackreditering för kontroll- och registreringsbesiktning på lätta och tunga motor- och släpfordon, såsom personbilar, bussar, lastbilar, motorcyklar, husvagnar, husbilar och släpvagnar.

- Jag ser fram emot att äntligen kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning genom att vi nu även besiktar maskiner. Säkerhetsfrågor ligger mig varmt om hjärtat och Opus genomsyras av ett genuint säkerhets- och kvalitetstänk. Vi ser nu fram emot att utveckla området maskinbesiktning vidare tillsammans med våra kunder, säger Oscar Oscarsson, chef för maskinbesiktning på Opus bilprovning. 

Opus Bilprovning kommer att erbjuda sina kunder tjänster som kontrollbesiktning, registreringsbesiktning, återkommande besiktning och brandskyddskontroll av maskiner över hela Sverige.

- Opus Bilprovning är ett rikstäckande bolag och jobbar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att underlätta för våra kunder, maskinbesiktning är ett steg som gör oss till en helhetsleverantör av besiktningstjänster för kunden. Om man därtill lägger vår vidareutvecklade kundportal så blir det riktigt smidigt och enkelt för våra företagskunder att hålla ordning på sina fordon, säger Tord Fornander, vice vd på Opus Bilprovning.
   

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 01 november 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste