Han kan bli "Entrepreneur of the year"

Lars Staffare, vd på Staffare AB, är nominerad till regionfinalen i norra Sverige i den prestigefulla tävlingen "Entrepreneur of the Year". 

- Det känns väldigt kul bara att ha kommit så här långt, säger han.

Lars Staffare kan bli Entrepreneur of the Year. Han är en av tio finalister till regionfinalen för norra Sverige, som avgörs på tisdag nästa vecka. Arkivfoto: Ann-Louise Larsson

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer. Det är den första internationella utmärkelsen för entreprenörer som med tydliga visioner och goda ledaregenskaper bygger upp framgångsrika företag. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i fler än 140 städer i fler än 60 länder. På tisdag nästa vecka sker regionfinalen för norra Sverige och bland de nominerade finns alltså Lars Staffare, vd på Staffare AB. 

Han tog över företaget efter sin pappa 2013 och kämpar för att utveckla företaget och vill fortsätta att växa. Lars siktar på att dubblera omsättningen i A Staffare AB och omsätta en miljard om cirka sju år. 

Om sina chanser på tisdag säger han så här: 

- Jag tror att de är små, det finns många andra med starka affärsidéer och spännande produkter bland de nominerade. Men jag är väldigt glad över nomineringen och nöjd över att ha kommit så här långt. 

Prisutdelningen sker på tisdag 6 november i Sundsvall. Lars Staffare kommer inte att kunna närvara under finalen, då han vilken dag som helst ska bli pappa, men kommer att delta på telefon om han skulle vara vinnaren. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 01 november 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste