använd ej" /> Han är expert på CE-märkning - Entreprenadaktuellt

Han är expert på CE-märkning

Det nystartade företaget Zatisfy vill hjälpa företag av alla storlekar med frågor kring CE-märkning och säkerheten för deras produkter. Förhoppningen är att avdramatisera CE-märkningsprocessen och få den mer förståelig och begriplig. 

 

Robert Johsson driver det nya företaget Zatisfy, som hjälper företag med CE-märkningar. Foto: zatisfy


– Jag brukar säga att vi ska verka för säkrare arbetsplatser runt om i världen genom att hjälpa företag att göra sina produkter säkrare. En viktig del i verksamheten är informera och utbilda om vad som kan och bör göras för att dels skapa dessa säkra produkter, men också för att ständigt förbättras inom dessa områden. Nu har jag alla verktyg för att utveckla företaget säger Roberth Jonsson, grundare av Zatisfy, som i oktober tog plats vid företagsinkubatorn Bic Factory i Umeå. 

Roberth Jonsson kommer närmast från Microprop AB och har lång erfarenhet från projektledning och produktutveckling med också från maskinsäkerhet. Han har under tio år jobbat i entreprenadbranschen och har kontinuerligt under dessa år jobbat med CE-märkningsfrågor. Och även med det nya företaget är han kvar med en fot i entreprenadbranschen, en av de senaste kunderna är Trejon Försäljning AB som utvecklar, tillverkar och erbjuder produkter till lantbruk, skogsbruk och entreprenadverksamhet.

– Zatisfy hjälpte oss genom hela CE-märkningsprocessen med t.ex. riskbedömning och granskning av bruksanvisningen. Vi fick mycket goda råd och processen resulterade i en totalt sett säkrare produkt säger Henrik Johansson, vd på Trejon Försäljning AB.
 

Zatisfy AB

Zatisfy AB vill skapa säkrare arbetsplatser runt om i landet och världen genom att hjälpa företag av alla storlekar med frågor som dyker upp kring CE-märkning och säkerhet för deras produkter. 

Zatisfy vill avdramatisera CE-märkningsprocessen och få den mer förståelig och begriplig. Grundaren Roberth Jonsson deltar aktivt i arbetet med att utveckla maskinsäkerhets standarder genom deltagande i SIS tekniska kommitteé TK282. 

Företaget grundades i juni och har redan uppdrag med prominenta kunder inom entreprenad och lantbruksindustrin.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 21 november 2018

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste