Trejon förstärker i Dalarna

Umeåföretaget Trejon fördjupar sitt samarbete med Heby Lantbruksservice. Detta innebär att Trejons maskinprogram kommer finnas på Heby Lantbruksservice i Dalarna.

Trejon förstärker sitt samarbete med Heby Lantbruksservice som ska marknadsföra och serva Trejons maskiner i hela dalarna. På bilden syns från vänster: Henrik Johansson, VD Trejon, Anna Johansson, Ekonomichef Trejon och Christian Eriksson, VD Heby Lantbruksservice AB. Foto: Trejon 

Från och med den 15 januari 2019 tar företaget Heby Lantbruksservice AB över driften av Trejons verksamhet i Leksand.

Hela Dalarna 

I samband med detta ingår Trejon och Heby Lantbruksservice också ett avtal, som innebär representation av Trejons maskinprogram för hela Dalarna där produkter som Trejon Optimal, Trejon Multiforest, Trejon Flexitrac, Hakki Pilke, Berti samt övriga maskiner i Trejons produktutbud ingår.

Effektivare sevrice 

- Tack vare samarbetet med Trejon når vi nu hela vårt marknadsområde bättre. Vi kan nu ge våra kunder snabbare och effektivare service. Det tillsammans med ett komplett program av maskiner som tillfredsställer alla brukares behov av moderna och kvalitativa produkter känns som ett stort steg för vår framtida utveckling, säger Christian Eriksson VD på Heby Lantbruksservice AB i ett pressmeddelande.

En fullserviceanläggning 

Anläggningen i Leksand blir en fullserviceanläggning med varumärken som Trejon, Massey Fergusson, Mchale, Vicon samt övriga varumärken som Heby Lantbruksservice representerar.

- Vi ser verkligen fram emot det framtida samarbetet med Heby Lantbruksservice AB, det känns spännande att vara en del av deras framtida expansion. Vi ser att deras befintliga anläggning i Heby har ett gott renommé och ett stort förtroende ute hos sina kunder, säger Henrik Johansson VD på Trejon.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-683 94 62
E-post: bjorn.s@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 23 november 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste