Hallå där...

...Samuel Lundberg, vd på Rondellen Maskin, som nyligen utsetts till Årets företagare i Marks kommun tillsammans med Urban Lundström. 

Samuel Lundberg, vd, Rondellen Maskin utsågs nyligen till Årets företagare i Marks kommun. 

Hur känns det?

– Väldigt roligt, jag kan inte säga att det var väntat men när jag fått reda på att vi var nominerade kände jag att det fanns chans att vi kunde vinna det här. Jag är väldigt stolt över alla duktiga medarbetare som har gjort vår framgång möjlig.

Hur har ni firat?

– Förra måndagen hade vi en meter ballonger på kontoret och vi har bjudit på tårta till våra kunder och väldigt många i företaget var även med på kvällen när vi fick ta emot priset så det har firats ordentligt.

Vad är på gång hos er den närmaste tiden?

– Just nu satsar vi på att öka lagerkapaciteten, totalt kommer vi kunna ha ungefär 1 500 skopor i lager framöver fördelat mellan Kinna och Nyköping. Vi har även en del nya maskiner på väg in, bland annat banddumpern från Prinoth som vi premiärvisade på Entreprenad Live i höstas. Vi kommer också att bredda vår uthyrning av redskap.

Hur skulle du summera året som har gått?

– Vi har haft ett bra år och har ökat ungefär som vi har förväntat oss, vilket är omkring 25 procent jämfört med 2017. Vi har anställt fler medarbetare för att kunna ge våra kunder ännu bättre service. Nu ser jag framemot att gå in i 2019, där det bland annat finns planer på att öppna en ny depå.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 05 december 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste