Satsar stort på små kranar

Tre välkända ansikten i uthyrningsbranschen har slagit sig ihop och dragit igång Kranpoolen AB. De gör en storsatsning på minikranar från Maeda och blir redan från start en av de starkaste minikranuthyrarna i landet.

 

Med en flotta på tio Maedor blir nystartade Kranpoolen en av de största minikransuthyrarna i Sverige redan från starten.Foto: ab kranlyft


Kranpoolen AB har under november slagit upp sin tre första depåer i Oskarshamn, Malmö och Halmstad. Bakom verksamheten står Björn Ralling från Rallco, Fredrik Landén från Hyrtab och Tomas Gutekrans från Gustafssons uthyrning. Samtliga tre delägare har lång och gedigen erfarenhet av maskinuthyrning, ett gott renommé och är välkända för de flesta i branschen, inte minst eftersom de alla även är medlemmar i anrika Hyreskedjan. Man kommer att lägga stor kraft på serva såväl slutkunder som övriga maskinuthyrare med maskiner och förstklassig support. I första skedet tar man emot inte mindre än tio Maeda minikranar för att möta en allt större efterfrågan på kostnadseffektiva, miljövänliga och framförallt användarvänliga minikranar. De tio minikranarna fördelar sig på tre stycken Maeda MC405, 2 Maeda MC305 samt tre Maeda MC285, en Maeda MK 1033 och en Maeda MC174. Kranpoolen kommer även tillhandahålla alla tänkbara tillbehör, från självtippande materialbaskrar och pallgafflar i aluminium till vacuumlyftar.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 28 december 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste