Ny mässa inom VA och återvinning

I oktober lanseras en ny mötesplats för Sveriges VA-, återvinnings- och avfallsindustri, under namnet Water & Waste. Mötesplatsen har utvecklats tillsammans med branschen. 

 

Fram tills idag har det saknats en fackmässa i Västsverige där utställare inom VA kan möta besökare med intresse av tekniklösningar inom VA och industriellt avfall. Det vill mässarrangören Easyfairs ändra på och lanserar nu den nya mötesplatsen Water & Waste som kommer att äga rum 23-24 oktober i Göteborg. 

Mässan är tänkt att bli en viktig mötesplats för VA-branschens aktörer, en bransch som står inför mycket stora satsningar där landets 290 kommuner under en 20-årsperiod kommer att investera enorma summor i modern VA-teknik. För VA-branschen blir det ett unikt tillfälle att nätverka, göra affärer och lansera sina produkter i Västsverige.

Mässan blir också en viktig mötesplats inom industriellt avfall. För besökare handlar det om att se ny teknik och också att få ökad kunskap för hållbar hantering av både kommunalt och industriellt avfall.

Den nya VA-mässan i Göteborg arrangeras på Åbymässan och kommer att ha tydliga produkt- och fokusområden inom VA, återvinning och industriellt avfall. Dessutom kommer det att läggas stor vikt vid innehållet med många seminarier, halvdagskonferenser och workshops. Mässan erbjuder besökarna kompetensutveckling, tillfälle att se innovationer och ny teknik samt möjligheter att skapa nya affärskontakter.

– Vi kommer med Water & Waste att skapa en spännande mötesplats för både VA, återvinning och industriellt avfall där olika aktörer på ett enkelt sätt kan skapa affärskontakter, säger Maria Perneros Geterud, projektledare för Water & Waste. ”

– Att sedan kunna knyta ihop det med ett konferensprogram av hög dignitet gör att vi möter hela branschens behov av utveckling, affärer och inspiration, fortsätter hon. 

Entreprenadaktuellt
Tel: 019-760 94 20
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 06 februari 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste