Han ska få snurr på Finnskogsvalsen

Matarvalstillverkaren Finnskogsvalsen med säte i värmländska Torsby vill öka takten och har därför anställt en ny säljare och marknadsansvarig.

Tomas Nordmark, ny säljare och marknadsansvarig på finnskogsvalsen ser fram emot att få fortsätta jobba med skogsentreprenörer. Foto: Finnskogsvalsen 

Sedan den första januari i år är Tomas Nordmark, som har en bakgrund i mediabranschen, marknadsansvarig och säljare åt Finnskogsvalsen. Tomas har sedan 90-talet ägt och gett ut Tidningen Skogsteknik, och nu byter han planhalva.

Känner många

– Jag känner många i branschen efter alla dessa år och tycker det är väldigt skoj att få fortsätta att jobba med skogsentreprenörer, säger Tomas i ett pressmeddelande.

Finnskogsvalsen är den ledande tillverkaren av matarvalsar till skördare på marknaden. Företaget grundades och drivs av Kenneth Tomasson, som själv arbetat som skogsmaskinsförare i många år.

öka takten 

Det första matarhjulen tillverkades 2003 under namnet Torsbywalzen och när Kenneth Thomasson nu vill öka takten och ta produktionen till nästa steg ser han möjligheter med det när Tomas kliver in med den erfarenhet han har.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-683 94 62
E-post: bjorn.s@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 07 februari 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste