JCB öppnar i Sundsvall

GT Center, återförsäljare av JCB i norra Sverige, utökar med en ny fullserviceanläggning i Sundsvall. I dag, den första mars, slår portarna upp. 

Med en huvudanläggning i Skellefteå vill GT–Center i och med öppnandet i Sundsvall ge en ännu bättre och närmare service till sina kunder i Gävleborgs län.

GT Center, återförsäljare för JCB i norra Sverige, drar idag igång en helt ny anläggning i Sundsvall. 

- JCB fortsätter att lansera nya attraktiva produkter på den globala marknaden, det känns helt naturligt för oss att följa med på denna resa. Genom att nu även finnas i Sundsvall med egen anläggning kan vi fortsätta att ta hand om våra kunder på ett bra sätt och hoppas också kunna attrahera nya kunder som kommer uppskatta vår lokala fullservice anläggning, säger Roger Söderlund som äger och driver GT Center. 

GT-Center och JCB har en lång gemensam historik på den svenska marknaden. GT-Center är nu inne på sitt tjugonde år som JCB återförsäljare och de är nu 1 av 6 återförsäljare som tillsamman täcker upp i princip hela den svenska marknaden.

-Vi är väldigt glada över vårt långa och goda samarbete med GT-Center och det är roligt att de valt att fortsätta att utveckla sitt samarbete med oss. Öppnandet av ytterligare en anläggning i Sundsvall är helt i linje med vår stategi om att vara nära våra kunder och att tillsammans med dessa utveckla våra produkter, säger JCB: s svenska försäljningschef Markus Möller.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 01 mars 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste