Nyab etablerar sig i Mälardalen

Norrbottniska Nyab AB, med huvudkontor i Luleå, etablerar sig nu i Mälardalen med ett nystartat dotterbolag.

Nyab etablerar sig med ett dotterbolag i Mälardalen och räknar med att vara ordentligt etablerade på marknaden redan under fjärde kvartalet i år. 

Nyab Mälardalen kommer organisatoriskt att verka som ett affärsområde i koncernen. Ambitionen är att vara ordentligt etablerade på marknaden i Mälardalen redan under årets fjärde kvartal, med en i huvudsak lokal organisation och ledning.

– Allt detta har föregåtts av ett gediget arbete med marknadsanalyser och terrängsondering. Vi ska med ödmjukhet anta utmaningen och samtidigt våga tro på vad vi har att erbjuda, säger Johan Larsson, vd på Nyab.

Samtidigt presenterar också Nyab ett nytt uppdrag i Stockholm, en totalentreprenad som avser om- och tillbyggnad av färjevaktarstuga och tillhörande markentreprenad på berggrund, inklusive projektering. Projektet är beläget i Furusund, Norrtälje kommun och ska vara klar den sista oktober i år.

— Ett för Nyab intressant projekt i och med projekteringsansvar och innehållande flera av våra teknikgrenar åt en för oss prioriterad kund. Det går också i linje med bolagets ambition att växa i Stockholmsområdet, säger Johan Rahkola, affärsområdeschef Bygg på Nyab.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 05 april 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste