Maskinia etablerar sig i Göteborg

För att möta den ökande efterfrågan gör Maskinia nu en större satsning på Göteborg och Västra Götaland genom att etablera ett försäljningskontor i egen regi i Göteborg. 

Fredrik Holmquist, vd på Maskina, vill fortsätta stärka positionerna för Case och Doosan i Göteborgsområdet och göra Bergmann-dumpern till ett nytt inslag på Avenyn. Arkivbild

Göteborg är en viktig del av Sverige med många stora infrastrukturprojekt där kunderna kräver en hög och bra service, tillgänglighet på maskiner. I uppdraget att utveckla verksamheten i Sverige för Maskinias varumärken krävs närvaro i regionen och därför etablerar man sig nu med ett kontor som drivs i egen regi. Andresen Maskin, som varit återförsäljare under de senaste fem åren, kommer att avsluta sitt uppdrag parallellt med att Maskinia startar upp sin verksamhet. 

- Doosan och Case har sedan länge en stark position i Göteborg och vi ska nu bygga vidare på den och göra Bergmann dumpern till ett nytt fräscht inslag på Avenyn, säger Fredrik Holmquist, vd på Maskinia.

Servicearbetet kommer även fortsättningsvis att skötas Maskinas kontrakterade verkstäder i området; Steens T & E samt Entrac i Göteborg och Uddevalla Hydraul & Maskin AB i Uddevalla. Arbetet med att forma och hitta säljteamet för ”Maskinia region Väst” är i full gång och efter sommaren räknar man med att det nya Maskiniateamet kommer att gå för fullt. Maskiner och kontor kommer finnas på Hisingen hos Steens T&E. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 25 april 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste