Maskinleverantörer bjuder in till öppet hus i Rosersberg

För ett år sedan invigdes Scantruck och Söderberg & Haaks gemensamma anläggning i Rosersberg. Nu bjuder de båda maskinleverantörerna in till öppet hus under namnet "Maskinmässa Rosersberg" som äger rum 24-25 maj. 

Scantruck och Söderberg & Haak bjuder in till "Maskinmässa Rosersberg" i den gemensamma anläggningen den 24-25 maj. 

– Fredag den 24 och lördag den 25 maj är både Scantruck och Söderberg & Haak redo med massor av entreprenad- och lantbruksmaskiner att titta på. Vi erbjuder naturligtvis något gott att äta, så att gästerna inte går hem hungriga. Vi grillar och ser till att det finns tillräckligt med dryckesvaror också, lovar Scantrucks Business Manager för Sverige, Anker B. Lemvig.

Bland annat kommer besökarna att kunna titta på de tidigare Mustang-lastarna, som numera bytt namn till Manitou och bytt färg från gul till den kända Manitou-röda.

– Vi glädjer oss också till att presentera en ny agentur i Scantruck-familjen, nämligen de amerikanska saxliftarna från GMG-fabriken, säger Anker B. Lemvig.

Hos sambon i Rosersberg, Söderberg & Haak, handlar det helt om japanska Komatsu-entreprenadmaskiner. 

– Alla våra säljare finns naturligtvis på plats båda dagarna till ”Maskinmässa Rosersberg” och är också redo att göra affärer. Både Scantruck och Söderberg & Haak har maskiner på lager till omgående leverans”, säger Business Manager Anker B. Lemvig.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 26 april 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste