MASKINEXPO: Unik siktskopa fyller flera funktioner

MTT Sweden lanserar en unik siktskopa som har en förlängd botten med 400 millimeter för att även kunna användas vid planering.
– Det här är den första skopan med det här tillvalet, men det går att få det till alla våra skopor i 150-serien, säger Michael Ankarhorn.

MTT har lanserat en unik siktskopa med förlängd botten som även kan användas som planeringsskopa. Foto: Ann-Louise Larsson

För att öka användningsområdet för produkten har MTT Sweden utvecklat en egen variant av siktskopan SBS GS3-150. Det man har gjort är att förlänga botten på skopan för att den även ska kunna användas som planeringsskopa. Dessutom är den konstruerad så att frontskäret är den bredaste punkten på skopan.

– Det gör att man kan fånga in materialet på ett bättre sätt och är en stor fördel exempelvis när man skyddsfyller, förklarar Michael Ankarhorn.

Med det nya tillvalet på skopan ökar volymen rejält. I originalutförande rymmer skopan 450 liter, men med tillvalet är volymen hela 700 liter.

– Det här är en helt ny typ av produkt som vi har varit med och tagit fram och som vi är väldigt glada att kunna erbjuda på marknaden, säger Michael Ankarhorn.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 23 maj 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste