Blinken satsar på markträngande radar

Blinken Tools och amerikanska GSSI har ingått ett distributionspartnerskap för produkter inom markträngande radar. Tillsammans ska de nu öka tillverkarens närvaro i Skandinavien.

Blinken Tools ska sälja GSSI:s produkter av utrustning för markträngande radar på den svenska marknaden. 

Geophysical Survey Systems Inc, GSSI, är en av de världsledande aktörerna inom utveckling, tillverkning och försäljning av utrustning för markträngande radar (GPR), främst för betongbesiktning, kartläggning och lokalisering, väg- och brodäcksutvärdering, geofysik och arkeologimarknader. GSSI:s utrustning används över hela världen för att utforska jordens underjordiska mark och att inspektera infrastruktursystemen icke-destruktivt. Nu ska man vinna mer mark i Skandinavien genom det nya distributionspartnerskapet med Blinken Tools.

– Vi är glada över partnerskapet med Blinken Tools, eftersom detta stämmer överens med våra tillväxtinitiativ för att skapa ett mervärde med teknisk support för våra kunder, säger Paul G. Fowler, försäljnings- och marknadschef, i ett pressmeddelande.

– Blinken Tools är ett väl respekterat företag och kommer att stödja våra svenska kunder med största professionalism och teknisk support, fortsätter han.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 29 maj 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste