Hydradig får uppdaterad hytt

JCB:s unika hjulgrävare har uppdaterats med en ny hytt. Sikten framåt har förbättrats genom att framrutan har blivit större och ett skjutbart fönster i förardörren underlättar både för kommunikation med dem som arbetar runt maskinen och ger bättre ventilation.

JCB:s unika hjulgrävare Hydardig lanserades 2016 och har nu fått en uppdaterad hytt. Foto: JCB

Genom att göra om frontpartiet på hytten har JCB både ökat komforten och möjligheten att öka produktiviteten. Framrutan har blivit drygt en decimeter högre och motorn till

Större vindruta och ett skjutfönster i förardörren är standard på den uppdaterade hytten till Hydradig. Foto: JCB

vindrutetorkarna har flyttats till den nedre delen av ramen för att bättre kunna täcka rutan och även möjliggöra en separat torkare till den nedre rutan som tillval. Ett skjutbart fönster i förardörren har nu blivit standard, vilket ger både bättre ventilation och underlättar när föraren behöver kommunicera med dem som arbetar runt maskinen. Som tillval finns ett skjutfönster även på höger sida.

JCB:s ”intelligenta hydraulsystem” är standard på Hydradig från och med nu. Det gör föraren möjlighet att ställa in hur man vill att servospakarna ska svara. Systemet kan installeras på existerande maskiner, via en enkel mjukvaruuppdatering.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 10 juni 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste