Swecon fortsätter rocksamarbete

För andra året i rad deltog både Volvo CE och Volvo Lastvagnar på Sweden Rock Festival. I år hade man dessutom fått sällskap av Volvo Penta.
– Det är ett väldigt bra och avspänt sätt att träffa våra kunder på, oavsett om de vill prata jobb eller bara umgås, säger Fredrik Rigö, marknadschef på Swecon Anläggningsmaskiner AB.

För andra gången medverkade Swecon på Sweden Rock Festival tillsammans med Volvo Lastvagnar och Volvo Penta. Foto: Daniel Moqvist

Knappast någon festivalbesökare kunde missa Volvos monter inne på festivalområdet där både en lastbil, specialdesignad för Sweden Rock, stod uppställd tillsammans med hjulgrävaren EWR150, simulator och armbrytartävling. Allt strategiskt placerat vid den stora festivalscenen där världsstjärnor som Kiss, ZZ Top och Slayer uppträdde under den fyra dagar långa festivalen i Norje utanför Sölvesborg i Blekinge.

Fredrik Rigö, marknadschef på Swecon Anläggningsmaskiner AB, är nöjd med företagets medverkan på Sweden Rock Festival.
Foto: Daniel Moqvist

– Vi har haft fullt med folk hela dagarna, dels kunder men också en hel del maskinintresserade besökare som kanske kör andra märken idag eller som bara är nyfikna på branschen och våra produkter, säger Fredrik Rigö.

– Just nu ligger stort fokus på att marknadsföra Dig Assist och MySwecon och vi har haft ett väldigt stort intresse för detta under festivalen. Dessutom försöker vi jobba med rekrytering och hoppas bland annat att kunna hitta någon blivande tekniker bland besökarna, tillägger Fredrik Rigö.

Förutom att träffa festivalbesökare har Volvo en stor del i att bygga upp festivalen. Totalt har man bidragit med ett 15-tal maskiner som använts till att bygga upp och sedan riva festivalen. Vi passade på att hänga med en av maskinförarna under en av festivaldagarna.

Martin Nyrén på Swecon hade fullt upp att prata med festivalbesökarna om bland annat den digitala plattformen MySwecon.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 10 juni 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste