Hidromek till västsverige

Turkiska Hidromek får ytterligare en återförsäljare i Sverige. Maskintillverkaren kommer att representeras av Andresen Maskin i Göteborg. 

Hidromek växer ytterligare i Sverige med återförsäljaren Andrésen Maskin som har hand om västra Sverige.

Hidromek växer allt mer på den svenska marknaden. Generalagenten MachPro i Sundsvall har sålt maskinerna på den svenska marknaden i ungefär fem år och satsar nu på att växa m med återförsäljare runt om i landet. Nyligen presenterade vi nyheten att Hjerpes Maskincentra i Norrköping var ny återförsäljare för Hidromek i Sverige. Nu presenteras ytterligare en ny återförsäljare - Andrésen Maskin. 

- Vi tyckte att det var snygga maskiner som fångade vårt intresse. När vi fick reda på vilka komponenter maskinerna byggs av och fick prova dem kändes det rätt för oss att satsa på, säger Benjamin Andrésen, säljare på Andrésen Maskin. 

Företaget har tidigare sålt entreprenadmaskiner från Case och Doosan men då dessa märkens generalagent Maskinia väljer att starta en egen försäljningsverksamhet i Göteborg blev det aktuellt för Andrésens Maskin att hitta en ny samarbetspartner. 

- Det känns riktigt roligt, vi är väldigt taggade. Det har ringt en hel del kunder redan nu, både nya och gamla, som är intresserade. Många i vårt område har bara sett de här maskinerna på bild tidigare så vi ser fram emot att ge dem möjlighet att få klämma och känna, berättar han. 

Den femtonde augusti sker den formella försäljningsstarten då Andrésen aktivt kommer att börja sälja de turkiska maskinerna, men redan nu har man börjat gå ut med information. 

- Vi kommer att vara med på Entreprenad Live i höst och visa de nya maskinerna. Så fort vi har fått hem maskinerna och utrustat dem kommer vi att köra igång säljarbetet och demo, dels hos här i Göteborg men också på andra platser i vårt område där vi ser att intresse finns, säger Benjamin Andresen. 

Utrrustning och service kommer i första hand att utföras vid Andrésens anläggning i Uddevalla och med servicebilar. Inom kort kommer man även kunna erbjuda detta via externa serviceställen runt om i västsverige. 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 17 juni 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Digitalt, självkörande och klimatsmart – så tror Bomag om framtiden

Under två dagar har Bomag bjudit in kunder och press till ”Innovations Days” vid fabriken och huvudkontoret i Boppard, en timmas bilresa norrut från Frankfurt. Den röda tråden genom dagarna har varit de tre ledorden; digitalisering, automatisering och minskade utsläpp. Bland annat har den självkörande välten Robomag  BW154 visats, som man kunnat se för första gången på Bauma tidigare i år.

 

Kommentera