Maskino etablerar ”mini-filial” i Eskilstuna

Maskino etablerar sig i Eskilstuna med en ”mini-filial”, där man hyr in sig hos AB Karl Hedin på orten för att komma närmare distriktets hantverkare. 

Maskino har för avsikt att bli starkare på den sörmländska marknaden och etablerar därför en "mini-filial" på orten tillsammans med byggvaruhuset AB Karl Hedin. Foto: Kubota

Tidigare i år började Mats Höglund-Winterhäll som ny säljare på Maskino i södra Stockholm och Sörmland. För att öka på närvaron på den sörmländska marknaden har man nu etablerat ett samarbete med AB Karl Hedin där Maskino hyr en del av byggvaruhusets gårdsplan för att kunna visa och demonstrera sina maskiner.

– Vi har många gemensamma kunder med AB Karl Hedin så det passar oss väldigt bra att dela lokaler. Kubota är ännu inte så starka i Sörmland, men det beror främst på att vi inte varit aktiva på marknaden i området och det här är ett sätt att ändra på det, säger Mats Höglund-Winterhäll.

– I dagsläget har jag fyra maskiner tillgängliga i Eskilstuna. Tanken är jag ska vara på plats varje torsdag, det går givetvis att komma även andra dagar men då får man ringa och boka en tid med mig. Efter semestrarna finns planer på att hålla enklare ”öppet hus” med lättare lunch varje vecka för kunderna i Eskilstuna, fortsätter han.  

Service på de sörmländska maskiner sker i dag i huvudsak med servicebuss ute i fält. 

 Vi kan göra det mesta från vår servicebuss men krävs det mer omfattande åtgärder får vi i dagsläget ta maskinen till vår anläggning i Länna i Stockholm, säger Mats Höglund-Winterhäll.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 03 juli 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste