Sundahls växer med två nya anläggningar

Sundahls maskinaffär växer med två nya anläggningar. Sedan ett par veckor tillbaka är den nya anläggningen i Färjestaden på Öland igång och till hösten planeras en ny anläggning i Kalmar.

Roger Axelsson, säljare på Sundahls maskinaffär tillsammans med vd Jan Sundahl, vid den nya anläggningen i Färjestaden på Öland. Foto: Sundahls

Med de två nya anläggningarna kommer Sundahls maskinaffär att ha fem anläggningar totalt i södra Småland, Blekinge och på Öland.

– Vi finns representerade i Växjö, Vetlanda och Karlskrona sedan tidigare, men vi har sett ökad efterfrågan både på Öland och kring Kalmar och därför startar vi nu upp två nya fullskaliga anläggningar, berättar vd Jan Sundahl.

Anläggningen i Färjestaden kommer främst att vara inriktat på företagets lantbrukssortiment som bland annat innefattar produkter från Massey Fergusson och Kverneland medan anläggningen i Kalmar kommer ha inriktning främst mot entreprenad.

– Vi har bestämt att vi ska starta igång i Kalmar, men det finns inget exakt datum som jag kan ge ut ännu, berättar Jan Sundahl.

På anläggningen i Färjestaden jobbar sex personer och responsen på nyetableringen har inte låtit vänta på sig.

– Vi har fått väldigt mycket positiva gensvar, det känns jättebra så här långt, säger Jan Sundahl.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 10 juli 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste