Populär entreprenadmässa fortsätter att göra gott

I år arrangerar K Entreprenad Mark AB i Motala sin populära avlopps- och entreprenadmässa för sjätte gången och i vanlig ordning går överskottet till välgörenhet. Årets organisation heter "Julänglar" och hjälper ekonomiskt utsatta familjer med julfirande.

Den 17 augusti är det dags för årets upplaga av K Entreprenad Mark AB:s populära avlopps- och entreprenadmässa i Motala som i år hålls för sjätte gången. Foto: K Entreprenad Mark AB

K Entreprenad Marks egen avlopps- och entreprenadmässa brukar vara ett populärt evenemang med ett par tusen besökare. Förutom utställning blir det i vanlig ordning även en ”muskelbilutställning”, motorsågskonst och aktiviteter för hela familjen.

Fredrik Johnsson, projektledare och mässgeneral på K Entreprenad Mark AB ser fram emot sjätte omgången av den populära mässan "Branschexpo" som hålls den 17 augusti. 

– Alla ska känna sig välkomna och därför har vi skapat ett program där hela familjen kan delta. I år är det största mässan någonsin, säger Fredrik Johnsson, projektledare på K Entreprenad Mark AB och mässgeneral för Branschexpo.

I vanlig ordning skänks överskottet till en välgörenhetsorganisation. Bland dem som tidigare fått bidrag finns Barncancerfonden och Motala kvinnojour. Detta år skänks allt överskott till ”Julänglar”  i Motala som hjälper ekonomiskt utsatta familjer att få ett julfirande.

– Ju fler som kommer desto mer pengar till Julänglars viktiga hjälpverksamhet, säger Fredrik Johnsson.

Mässan hålls den 17 augusti vid K Entreprenad Marks anläggning i Motala och riktar sig till både privatpersoner och företag.

Branschexpo har vuxit över förväntan till en de viktigaste mötesplatserna, säger Richard Jacobson, delägare och vd för K-Entreprenad Mark AB. 

- Branschexpo är en av våra viktigaste mötesplatser under året. Mässan har vuxit över förväntan, säger Richard Jacobson, vd och delägare i K- Entreprenad Mark AB.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 11 juli 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste