Entreprenad Live växer med fler utställare och större område

Intresset för årets Entreprenad Live på Ring Knutstorp i Skåne har varit större än väntat och mässområdet har fått utökas med 30 procent jämfört med förra gången.

12-14 september är det dags för Entreprenad Live på Ring Knutstorp i Kågeröd i Skåne. 190 utställare är inbokade hittills och mässområdet har fått utökas med 30 procent. 

I mitten av september är det dags för årets upplaga av Entreprenad Live och i år är det Skånes tur. I skrivande stund har närmare 190 utställare bokat in sig, vilket är ungefär 40 fler än förra mässan på Ring Knutstorp 2017.

Peter Eriksson och Hans-Erik Kristensson är mässgeneraler för Entreprenad Live och ser fram emot en mässa med många maskinleverantörer, krossverkstillverkare och pickupleverantörer på plats.

– Vi har fått utöka mässområdet med 30 procent, vilket är över förväntan. En del har tagit större montrar än tidigare, men framförallt så har vi fått in fler utställare, berättar mässgeneral Hans-Erik Kristensson.

Många av de stora maskinleverantörerna finns på plats och en trend för årets mässa är att många pickup-leverantörer finns representerade och även kommer erbjuda fordon för provkörning.

– Även där har vi många av de ledande varumärkena på plats som Mercedes, Isuzu och Toyota för att nämna några. Jag skulle också vilja lyfta fram våra kross- och sorteringsverksutställare. Där har vi en nästintill komplett skara de stora leverantörerna i Sverige. Är man intresserad av kross- eller sorteringsverk ska man absolut bege sig hit, det är sällan man ser en så komplett uppställning inom det här segmentet, fortsätter Hans-Erik Kristensson.

– Generellt kommer det att vara väldigt mycket demo på mässan, vi har fått ta till ytor som egentligen inte var tänkta för demo eftersom så många utställare har frågat efter demomöjligheter, tillägger han.

Den som tidigare har besökt Entreprenad Live på Ring Knutstorp kommer att känna igen sig. Matleverantören är den samma som vid förra mässan och trots att området utökats har man ändå lyckats behålla mässans kompakta format.

– Det är nära till allt när man kommer in på området. Inte för långt att gå och lättöverskådligt. Förra gången på Ring Knutstorp hade vi otur med vädret och många som stod på gräsytor hade problem med vattensjuka montrar. Inför årets mässa har vi gjort en hel del för att undvika att detta händer igen. Vi har dränerat och grusat upp en del av gräsytorna för att inte drabbas av liknande problem om det skulle bli dåligt väder även den här gången, fortsätter Hans-Erik Kristensson.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 02 augusti 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste