Sverigepremiär för stor Kramernyhet på Entreprenad Live

Under sommaren fick Wiklund Trading hem den första Kramer 8155 och på Entreprenad Live blir det Sverigepremiär! Maskinen är den största i Kramers sortiment.

Kramer 8155 är den största hjullastaren i sortimentet. Sverigepremiär sker på Entreprenad Live om en dryg månad. Foto: Wiklund Trading

Precis som Kramers övriga hjullastare har modellen 8155 fyrhjulsstyrning. I och med fyrhjulsstyrningen, vilket innebär att motvikten aldrig förflyttas i förhållande till aggregatet, hanterar Kramer 8155 sin fulla tipplast på 6,1 ton oavsett om maskinen arbetar i rakt eller svängt läge. Den nya välisolerade och tysta hytten, i kombination med bland annat lastdämpare, väl placerade reglage i hytten, bra ergonomiska inställningsmöjligheter, backkamera, AC och en maxhastighet på 40 kilometer i timmen ger föraren en hög komfort och oslagbar precision i arbetet, enligt återförsäljaren Wiklund Trading.. 

Likaså servicetillgängligheten är optimerad, höger trappstege till hytten kan enkelt tas av och hängas på motvikten för bra åtkomst till motorn. Nivåglas för hydrauloljan sitter väl synlig vid trappan upp till hytten på vänster sida. Tankning av diesel och AdBlue sker från marken på höger sida om maskinen.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 06 augusti 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste