Sverigelansering för Merlos nya Roto-serie

AB Hüllert Maskin ställer i år ut på både Load up North och Entreprenad Live i egen regi och med sig till båda mässorna kommer man att ha Merlos nya Roto-serie som nu lanseras på den svenska marknaden.

Merlo har Sverigelansering av den nya Roto-serien på Load up North och Entreprenad Live. Det är den största modellen 50-35 S Plus som kommer att visas. Foto: Mats Thorner

Merlo presenterade sin nya serie runtomsvängande maskiner på Bauma i april för första gången och nu har de första modellerna kommit till Sverige. Lanseringen kommer att ske på höstens entreprenadmässor i Umeå och Skåne.

– Det är en helt ny serie där man har byggt om maskinerna från grunden med både nytt chassi, ny hytt, ett mer ”intelligent” lastavkänningssystem och ett hydraulsystem med dubbla pumpar som gör hydrauliken både snabbare och mer följsam, berättar Jonny Eklund, marknadsansvarig på Hüllert Maskin.

Med sig till mässorna kommer man att ha modellen Merlo 50.35 S+, den största runtomsvängande maskinen som Merlo någonsin byggt, med en lyftkapacitet på 5 ton och 35 meters lyfthöjd.

– Vi ser fram emot att få börja sälja den här maskinen i Sverige. Den fyller ett nytt segment och vi vet att många har väntat på den. Vi har redan sålt några stycken och den första kommer att levereras till kund i oktober. Beställer man nu kan man vänta sig leverans i början av nästa år, fortsätter Jonny Eklund.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 09 augusti 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste