Load up North: Delvator visar både stort och smått

Från fem ton till femtio ton. Det kommer att finnas maskiner i alla storlekar och för alla typer av uppgifter i Delvators monter på Load up North.

Vill du ha en 50-tonnare med dig hem från Load up North? I Delvators monter kan du skriva köpekontrakt på ZX490LCH-6 som är leveransklar direkt efter mässans slut. Foto: Mats Thorner

Till Load up North i Umeå kommer Delvator att ha med sig både stort och smått, på band och på hjul – och vill du ha med dig en femtiotonnare hem från mässan så erbjuder Delvator Hitachi ZX490LCH-6, som är klar för leverans direkt efter mässans slut.

Det går att skriva på köpekontrakt även för en hjulgrävare och en minigrävare i samband med mässan och få maskinerna levererade snabbt därefter, uppger Delvator i ett pressmeddelande. Det finns också möjlighet att provköra försäljningsframgången ZX135US-6, som är en kompaktbyggd bandgrävare på 15 ton som är utformad för arbete i trånga miljöer.

Maskinerna som kommer att finnas i Delvators monter är:

Bandgrävaren ZX490LCH-6. Det här är en kraftfull bandgrävare på 50 ton som är leveransklar efter mässans slut. Maskinen har sexcylindrig Isuzumotor på 9,8 liter, som ger en effekt på 270 kilowatt. En perfekt maskin för stora anläggningsprojekt eller gruv- och bergmaterialbranscherna, då man önskar hög kapacitet i ton per timme.

Hjulgrävaren ZX145W-6. Även denna är leveransklar efter mässans slut. Detta är Hitachis storsäljande hjulgrävare i Sverige, som är kompaktbyggd med indragen motvikt. Den är idealisk för arbete i exempelvis trånga gatumiljöer. ZX145W väger cirka 17 ton och har i Serie 6 fått betydligt större motor jämfört med tidigare. Det ger ökad styrka i hydraulik och transmission, vilket gör den mycket lättkörd. Kan provköras under mässan.

Rivningsgrävaren ZX350LC-6 SB, i i 36-tons klass som är utrustad med rak bom och med en mängd tillbehör. Räckvidd är 12 meter. Foto: Mats Thorner

ZX350LC-6 SB. Bandgrävare i 36-tons klass som är utrustad med rak bom och med en mängd tillbehör och utföranden för rivningsprojekt. Maskinen har en räckvidd på höjden på 12 meter. Maskinen ägs av en entreprenör i Umeå.

ZX135US-6. Kompaktbyggd bandgrävare på cirka 15 ton som är perfekt för arbeten på trånga platser. Maskinens svängradie går nästan inom bandbredden. Kapacitetsmässigt är den en mångsysslare, lika kraftfull på anläggningsprojekt som vid mindre arbeten i till exempel villaträdgårdar. ZX135US-6 är en stor försäljningsframgång för Delvator. Denna maskin kan även provköras under mässan.

ZX85U-6. Liten bandgrävare i 8-tonsklass. Trots det kompakta formatet har maskinen en stor hytt, samt en layout på karosseriet som innebär att den är mycket servicevänlig. Smidig och lätt att arbeta med vid mindre anläggningsprojekt.

ZW75-6. Minihjullastare på 5 ton och 68 hästkrafter. Mycket smidig liten lastare med mycket god sikt framåt, tack vare monobom. Tippvikt 3700 kilo och transporthastighet 30 kilometer i timmen.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 12 augusti 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Senaste