Stor transportbilssatsning på Load up North

I år kommer det finnas fler transportbilar, inredningssystem och tillbehör än någonsin tidigare på Load up North.
– Det blir den största visningen norr om Stockholm gällande transportbilar, säger Johan Granberg på Norrmodul, som varit initiativtagare att samla bilhandlare och leverantörer på en yta av 1300 kvadratmeter.

På 1300 kvadratmeter på Load up North i Umeå samlas transportbilsleverantörer och påbyggare, vilket blir den största visningen norr om Stockholm. Foto: Nolia

”Bilen i jobbet” är samlingsnamnet på Norrmoduls område på Load Up North. Här samlas transportbilar och utrustningsleverantörer för just dessa. Bland bilhandlarna finns bland andra Bildahl, som representerar Mercedes Benz, Nissan och Citroen. Carstedts som representerar Ford samt Motorcentralen som visar upp Volkswagen. Med är också Burlin motor som representerar Toyota samt Bilbolaget med Renault och Van service som representerar märkena Isusu, Fiat, Opel, Jeep och Dodge.

Även de största leverantörerna av bilinredning i Europa kommer till mässan, som Modul-system, System Edström, Sortimo och Loyds.

– Också de som är ledande på belysning och biltillbehör kommer finnas på plats, som Awimex, Lightforce, Qpax, Trucker, Autokaross, Piczitup och Kiwitools. Helt enkelt alla som vi tycker levererar det allra bästa till hantverkare och deras bilar, säger Johan Granberg.

Han vill rikta ett tack till alla bilhandlare i Umeå med omnejd som är med, och som tror på idén med ”Bilen i jobbet”

– Det här blir något alldeles extra och en viktig anledning till att besöka Load Up North, avslutar han.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 14 augusti 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste