Drygt 5 700 besökte Load up North

Årets Load up North i Umeå nådde inte upp till förra årets besökssiffra Boden men många utställare tycks ändå vara nöjda och ett flertal har redan nu säkrat sig en plats till nästa år.

Drygt 5 700 besökare kom till den första upplagan av Load up North i Umeå förra veckan och redan nu har många av utställarna säkrat sig en plats till nästa års mässa, som även den kommer att hållas i Umeå. Foto: Ann-Louise Larsson

Premiären i Umeå lockade 5 783 besökare under de tre mässdagarna, vilket kan jämföras med 6 982 som kom till Boden i fjol.

– Det var i år första gången vi höll Load Up North i Umeå och vi vet att det alltid är lite tufft första året vi kör en mässa på en ny ort. Det viktigaste för våra utställare och för oss är att det är rätt besökare på plats. De första indikationerna pekar på det, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB som arrangerar mässan.

Load Up North kommer att hållas i Umeå även 2020 innan den vänder tillbaka till Norrbotten och Boden 2021.

– Intresset från utställarna för att ställa ut på nästa års mässa är stort. Vi har intresseanmälningar som motsvarar mer än 50 procent av årets monteryta, fortsätter Jonas Dahlberg.

– Vi vet att det gjorts mångmiljonaffärer under mässan och att många utställare är nöjda. För att veta mer exakt genomför nu en grundlig undersökning för att kunna utveckla mässan med intryck från våra utställare.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 04 september 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste