Swedish Agro Machinery får ny försäljningschef

Swedish Agro Machinery får ny försäljningchef. Hasse Ripa, som tidigare jobbat bland annat på Söderberg & Haak och John Deere har rekryterats för att leda försäljningen av nya och begagnade maskiner.

– Med tanke på vår tillväxt så är det nu ett naturligt steg att ta in en försäljningschef i företaget. Det gör att vi kan arbeta mer effektivt och fokusera ännu mer på försäljningsarbetet, säger vd Björn Pettersson.

Hasse Ripa är för många i lantbruksbranschen välkänd och har många års erfarenhet av lantbruksmaskiner. I grunden är han lantmästare och har varit aktiv lantbrukare fram till 1999 och arbetade sedan som potatiskonsulent och produktsupport. Sedan 2005 har inriktningen varit försäljning och utveckling hos bland annat Söderberg & Haak och John Deere. 

– Det är riktigt inspirerande att få vara med på den spännande resa som Swedish Agro Machinery gör. Att etablera en ny nationell organisation på marknaden händer inte ofta men nu är Swedish Agro Machinery på plats. Med starka varumärken och finansiellt starka genom ägarkoncernen Danish Agro som driver maskinhandel i stora delar av norra Europa i bakgrunden, så blir det en riktigt trygg leverantör till lantbruket, säger Hasse Ripa, i ett pressmeddelande. 

Hasse Ripa började sin anställning i mitten av augusti och hans uppdrag blir att leda försäljningen i hela landet, när det gäller alla Swedish Agro Machinerys varumärken. Just nu pågår ett intensivt arbete att sätta sig in i företaget och lära känna medarbetarna. Hasse Ripa har redan hunnit träffa majoriteten av leverantörerna och varit på besök på anläggningarna runt om i Sverige.

– Jag är väldigt tacksam att vi har haft möjlighet att rekrytera Hasse Ripa. Med hans erfarenhet och kompetens är jag övertygad om att Swedish Agro Machinery kan utvecklas ännu mer, säger Björn Pettersson.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 06 september 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste